Kasvattaja

Asun Päijät-Hämeessä, nykyään Lahteen kuuluvassa Villähteen kylässä, ja hankin ensimmäisen koirani, Cassun, vuonna -09 avomieheni kanssa. Sen jälkeen kaikki vapaa-aika onkin kulunut tässä harrastuksessa. Olen myös agilityn koulutusohjaaja, ja vedän treenejä VAU:n riveissä. Tokossa olen käynyt useilla kouluttajilla ahmimassa oppia ja olenkin vetänyt myös tokotreenejä VAU:lla. Tällä hetkellä kylläkin pidän taukoa treenien vedosta, ja keskityn omiin treenattaviini. Cassu onkin opettanut astetta haastavammalla luonteellaan koulutuksesta itselleni paljon. Minua näkee useimmiten koulutuskentillä, agilitykisoissa, tokokokeissa sekä myös näyttelyissä.

Kasvattajaksi ryhtymisen innostus lähti siitä, kun aloin miettimään minkälaisia koiria itse haluaisin saada kasvattajalta. Pidän kasvatuksessa luonnetta erittäin tärkeänä, että koiran kanssa on helppo elää ja olla, sekä normaalissa arjessa että kilpakentillä. Toivoisin eritoten sitä edistäväni omalla tulevalla työlläni. Rodunomaista ulkomuotoa toki unohtamatta. Kasvatukseni tulee olemaan pienimuotoista.

Ensimmäinen Pomppaloikan pentue tuli Jipolle v-16, jolla mielestäni on rodulle paljon annettavaa. Täyspäisen luonteensa lisäksi, se on osoittanut olevansa vauhdikas ja rohkea harrastuskoira sekä tasapainoisen rakenteensa ansiosta erittäin upea näyttelykoirakin.

Lappalais-pentueesta alkoi siis Pomppaloikan tarina, Bomppaloikat-nimellähän olimme Hästängens-porukan kanssa vuonna -13 agirodussa. Joten joukkueelle keksimäni nimi päätyi myös kennelnimeksemme.

Tervetuloa tutustumaan meihin ja koiriimme!