— Pomppaloikan Tripp Trapp Troll "Juju"—

s.5.2.2018

i. SE CH SE VCH RLD N RLD F RLD N Osbourne av Ulfsäter

e. FI AVA FI MVA He JW-13 Hästängens Aldrig Ger Jag Upp

A/A, 0/0, LTV 0

HUU terve-kantaja, gPRA normaali

Juju on Jipon toisesta pentueesta, ensimmäinen oma kasvatti joka jäi kotiin. Siinä oli heti alussa "sitä jotain", joka loi siihen erityisen siteen. Olihan se toki myös se pentu, josta mieheni sanoi, että ei sitä kukaan muu edes halua ottaa. No, minulle Juju on osoittautunut aivan mahtavaksi harrastuskoiraksi agilityyn, luonteen terävyys ja vilkkaus antaa siihen siellä sitä kaivattua draivia tehdä. Sillä on kova miellyttämisenhalu, ja se palkkautuu hyvin myös pelkistä kehuista.

Toisaalta se on myös hyvin lempeä Englan pennuille, hoitaa niitä niin huolella ja kauniisti. Juju on osoittautunut myös hyvin älykkääksi ja nopeaksi oppimaan, jopa schapeksi. Se on vielä nuori, joten saa nähdä mihin kaikkeen se pystyykään ja millaiseksi se aikuisena muokkautuu.

Ulkoisesti siitä on jo muokkautunut kaunis, hyvärakenteinen tyttö on kerännyt sertejä näyttelyistä 5 kpl, ja yksi nord-sertikin on jo junnuluokista saatu. Se on ollut 2 kertaa rop ja kerran vsp. Toiveissa olisi tietysti saada Jujusta jatkoa kasvatustyölleni.